Fördelarna med en iPad

Det finns många fördelar med en Ipad. Först och främst är den mycket smidig och lätt. Den går att ta med sig överallt samtidigt som användningsområdena är många. Ska du ut och flyga fungerar den perfekt för dig som vill se på film. Ligger du i soffan och undrar hur gammal din favoritskådespelare är Wikipedia bara några tryck bort. Med andra ord – du kan använda din Ipad till det mesta!

Det finns många anledningar till att köpa en iPad och en del passar mer än andra beroende på vad du faktiskt ska ha den till. Många ser en iPad som en ersättare till den vanliga bärbara datorn, men det finns mycket på en iPad som inte finns tillgängligt på en bärbar samt vice versa, så oavsett kommer du antagligen att ha användning av båda!

Men vad är då fördelarna med att ha en iPad? Till att börja med så är de otroligt smidiga. Att ha en under till exempel kurser för att ta noteringar eller under längre tågresor för att kolla på film eller spela något spel för att få tiden att gå. Visst kan man även göra detta på en bärbar dator, men bärbara datorer kräver mer kraft och är i regel tyngre, något som en iPad med sin tio timmars batteritid och lätta vikt har i fördel. Annars så kan du även ha en iPad för att komplettera andra apple-produkter du kanske har. Med mjukvaror såsom iCloud kan du alltid ha din information med dig, vare sig det är på en iPad, en iPhone eller en Macbook.

Fördelen med en bärbar dator är att det finns ett riktigt tangentbord, vilket många uppskattar. För oavsett hur rapp du är – det tar tid att lära sig skriva riktigt snabbt på en Ipad. Om du använder excel och andra program flitigt kan det också vara bra att ha en dator som komplement till Ipaden.

I dag finns det många butiker som säljer prisvärd elektronik i allmänhet och Ipads i synnerhet. Du hittar exempelvis iPad skal för barn hos bumpy.se och dom har även ett stort utbud av andra tillbehör.